sobota, 14 grudnia 2013
W styczniu potrzebujemy szczególnie dużo witamin – ciesz się bogactwem witamin i jedz owoce podczas zimy.
  Sałatka owocowa rano, na obiad mięsko z  surówką warzywną, a na podwieczorek banan lub  winogrono – to sposób, w jaki się odżywiam.      W długie, zimowe dni nic nie działa na mniej  lepiej niż świeżo wyciśnięty sok z  grejpfruta, kilka smacznych śliwek albo surówka  z kolorowych warzyw na podwieczorek, a wszystko  kupione bez potrzeby wychodzenia do sklepu,  chociażby na MIK  POL.      Od czasu gdy systematycznie dodaję do posiłków  warzywa czy owoce, moja skóra jest zdrowa,  paznokcie nie łamią się, a organizm jest  bardziej odporny na przeziębienie.      W kuchni zawsze staram się mieć warzywa i owoce  i wybieram je jak tylko mam ochotę na  przekąskę.    
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)




Brak komentarzy:
Prześlij komentarz